Hometrainer Joy Sport HT-Premium iConsole+

Nieuw

De Joy Sport HT-Premium is een stevige hometrainer voor de therapeutische trainingsklasse A.

Meer details

Voor prijzen dient u zich te registreren Wilt u zich aanmelden? Registreren

Datasheet

WeerstandMagneet
TransportwieltjesJA
Vliegwiel12KG
Garantie2 Jaar
GebruikSemi-Professioneel
Belastbaar gewicht 150 kg
Gewicht 36 kg
Zadel verstelbaarJA
Stuur VerstelbaarJA
Afmetingen 113x53x143cm (LxBxH)
Afmeting verpakking 99x26x59cm (LxBxH)
Type lagers Industrielagers
StroomvoorzieningNetstroom
Waterpas afstelbaarJA
Borstband mogelijkheidJA
Type DisplayLCD
Verlicht DisplayJA
Aantal Programma's19
Programma'sJA
Aantal user programma's1
Heart Rate Controlled programma's4
Aantal wattage programma's1
Aantal Trainingsniveau's32
Recovery testJA

Meer informatie

De Joy Sport HT-Premium is een stevige hometrainer voor de therapeutische trainingsklasse A, die binnen deze prijsklasse meer dan compleet is. We treffen een zeer moderne hometrainer die van alle gemakken voorzien is. Dankzij een stevige constructie, kwalitatief magnetisch weerstandsysteem en afgemonteerd met hoogwaardige componenten die maximale prestaties en duurzaamheid garanderen, kunt u genieten van een stabiele en geruisloze workout.

De Joy Sport HT-Premium biedt een uitstekende ergonomie. Behalve de verticale instelling van het zadel kan de gebruiker ook in kleine stappen de horizontale instelling kiezen. Hierdoor is een optimale persoonlijke aanpassing van het zadel mogelijk. Wanneer u tijdens het trainen van houding wenst te veranderen, kunt u het stuur op verschillende manieren vasthouden. Het gelzadel zorgt ervoor dat u comfortabel kunt zitten, ook tijdens langdurige sessies.

De lage instap van de Joy Sport HT-Premium is een groot voordeel ten opzichte van veel van zijn concurrenten. Dit maakt de hometrainer geschikt voor een heel breed publiek, dus ook personen die minder goed te been zijn en toch willen profiteren van de voordelen die een hometrainer te bieden heeft.

De overzichtelijke kleuren LCD computer, inclusief diverse trainingsprogramma's, biedt u motivatie tijdens elke training waardoor u keer op keer recht op uw trainingsdoel af gaat! Tijdens alle trainingen op de Joy Sport HT-Premium ziet u hoe snel u gaat, welke afstand u af legt, hoe lang u bezig bent, hoe snel u trapt, hoeveel energie u verbruikt en welk vermogen u genereert.

Naast de ingebouwde hartslagsensoren in het stuur, is deze hometrainer ook voorzien van een hartslagontvanger voor gebruik met een hartslagband (optioneel verkrijgbaar).

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Hometrainer Joy Sport HT-Premium iConsole+

Hometrainer Joy Sport HT-Premium iConsole+

De Joy Sport HT-Premium is een stevige hometrainer voor de therapeutische trainingsklasse A.

Write a review