Bonn Germany Concept 2.2

rtbonc22

Nieuw

De Bonn Germany concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

Meer details

Voor prijzen dient u zich te registreren Wilt u zich aanmelden? Registreren

Meer informatie

De Bonn Germany concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 ook nog eens verschillende trainingsprogramma’s.

De kwaliteit van de Bonn concept 2.2 uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het dubbele weerstandssysteem waarbij lucht en magnetische weerstand gecombineerd worden is eveneens van hoge kwaliteit en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting, zijn de voetsteunen ook nog eens zo in te stellen dat eenieder de juiste trainingshouding aan kan nemen.

De uitgebreide trainingscomputer een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden. Zo treft u naast het handmatige programma, 8 uitdagende voorgeprogrammeerde programma's die ieder hun eigen trainingsopbouw hebben. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een programma te schrijven, om een race tegen de computer te doen en een wattage programma af te werken. Om gericht te trainen aan vetverbranding of conditieverbetering zijn er 4 Heart Rate Control programma's, bij deze programma's wordt aan de hand van uw hartslag de weerstand aangepast zodat u optimaal uw cardio doelen kunt bereiken. Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het verlichte kleuren LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Naast de verschillende trainingsmogelijkheden en stevige kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 u ook veel comfort. Zo is het toestel eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Bonn roeier wordt standaard geleverd met een draadloze borstband ontvanger, als extra optie is het mogelijk hier een borstband t.w.v. € 35,- bij te bestellen, hiermee kunt u de hartslag meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Bonn roeier een luchtmagnetische roeitrainer is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken.

 

Aanvullende Informatie

Belastbaar gewicht

140 KG

Afmetingen

230 x 60 x85 CM( LxBxH )

Garantie

2 Jaar

Garantie aan huis

Optie

Gebruik

Semi-Pro

Weerstandsysteem

Magneet / Lucht

Type lagers

Industrielagers

Stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

33 KG

Waterpas afstelbaar

JA

Voetsteunen   instelbaar

JA

Inklapbaar

JA

Transportwieltjes

JA

Type Display

Verlicht LCD

Verlicht Display

JA

Aantal Programma's

8

Aantal   Trainingsniveau's

16

Materiaal

Staal / Aluminium  

Aandrijving   vliegwiel

Degelijke   kettingaandrijving

Kleuren

Grijs / Zwart

Gewicht Vliegwiel

12 KG

Ventilator

JA

Prestatie weergave

JA

Bidon Houder

JA

Monitor weergave

Tijd , Snelheid,  Afstand, Calorieverbruik,
  ingebouwde draadloze hartslagontvanger en div programma's

Weerstand   Instelbaar

JA

Borstband   mogelijkheid

JA

Overige bijzonderheden

Verlicht display, borstband met   hartslagmeting (Optioeel), 16 weerstandslevels, ergonomisch zitje

 

De firma Joy Sport is sinds oktober 2012 officieel importeur van het merk Bonn Germany

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Bonn Germany Concept 2.2

Bonn Germany Concept 2.2

De Bonn Germany concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

Write a review